بازدید امروز : 0
بازدید دیروز : 77
iPad Air 2 ساخت شرکت اپل با قطر 6.1 میلی متری تا به حال رکورد باریک ترین تبلت را از آن خود کرده بود اما با عرضه تبلت Venue 8 7000 ساخت شرکت Dell در ماه نوامبر، این رکورد شکسته می شود.
Venue 8 7000 که توسط شرکت دل در ماه گذشته رونمایی شد، دارای قطری 6 میلی متری می باشد، گرچه تفاوت یک میلی متری چندان به چشم نمی آید اما در هر صورت باریک تر از آیپد ایر 2 خواهد بود. ابتدای امر شرکت دل قیمت دقیق تبلت خود را بیان نمی کرد اما اکنون که عرضه Venue 8 7000 قرار است از اواخر ماه نوامبر آغاز گردد، این کمپانی قیمت 499 دلار (دست کم در آمریکا) را برای محصول خود در نظر دیده است.
از برخی ویژگی های این تبلت می توان به سیستم عامل اندروید کیت کت، نمایشگر اولد 8.4 اینچی با رزولوشن 1600 در 2560 پیکسل (نمایشگر محصول دل همچنین از نمایشگر آیپد ایر 2 با کیفیت تر است) ، و پردازشگر 4 هسته ای Atom Z3500 شرکت اینتل اشاره کرد. این تبلت جدید، در قسمت پشت خود 3 دوربین دارد: یک دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی به همراه دو دوربین فرعی در کنار آن. Venue 8 7000 از فناوری RealSense 3D طراحی شده توسط شرکت اینتل استفاده می کند که بواسطه آن کاربران می توانند عکس ها و فیلم های سه بعدی بگیرند و سپس افکت ها و جلوه های مورد دلخواه خود را بدان ها اضافه نمایند. ویژگی های دیگر این تبلت همچنین عبارت اند از: بلندگوهای استریو، حافظه رم 2 گیگابایتی، و حافظه داخلی 16 گیگابایتی.
با توجه به ویژگی ها و مشخصات ارائه شده و همچنین کسب عنوان باریک ترین تبلت، اینگونه به نظر می رسد که Dell Venue 8 7000 در فصل تعطیلات جاری مشتریان زیادی را به سوی خود جذب کند. نظر شما در این باره چیست؟ آیا فکر می کنید با فروش تبلت شرکت دل، از مشتریان و طرفداران آیپد ایر 2 کم خواهد شد؟
مسابقه جذاب کمپانی ها برای باریکتر و سبکتر کردن گجت ها ، ابتدا به اسمارت فون ها و سپس به تبلت ها سرایت کرده و هرچند وقت یکبار شاهد محصولی با عنوان باریکترین و سبکترین ، در میان محصولات جدید کمپانی ها هستیم.اما یک تبلت با ساختار طراحی و تکنولوژی امروزی تا چه حد میتواند باریک و سبک شود ؟ تا همین چند روز پیش عنوان سبکترین و باریک ترین تبلت جهان در اختیار اکسپریا z2 تبلت سونی بود اما اپل با معرفی آیپد ایر 2 جایگاه باریک ترین را از سونی ربود.در ادامه با معرفی 4 مورد از باریک ترین و سبک ترین تبلت های حال حاظر بازار ، درخدمت شما هستیم.با گجت نیوز همراه باشید.
http://bornapardaz.ir
در 25 سال گذشته، اینترنت فرصت های بی سابقه ای برای ارتباطات انسانی خلق کرده است. اما این قضیه جنبه تاریکی نیز دارد، گاهی اوقات بسیار تاریک. بر اساس نتایج مرکز تحقیقات Pew، از هر 10 کاربر اینترنت 4 نفر مورد آزارواذیت آنلاین قرار گرفته اند،. و حدود 73 درصد از شرکت کنندگان بیان کرده اند که شاهد مورد آزار و اذیت قرارگرفتن کسی به صورت آنلاین بوده اند.
خشن ترین اشکال سوءاستفاده، تهدیدهای فیزیکی، توجه ها و رفتارهای ناخواسته یا عقده ای نسبت به یک شخص(stalking ) و آزارو اذیت جنسی هستند که اغلب برای زنان اتفاق می افتد.
به نظر می رسد مطالعه Paw با تحقیق از 2849 نفر کاربر اینترنت، دقیقترین تحقیق در نوع خود باشد که به رفتارهای سوء در وب پرداخته است. و نتایج آن درست زمانی منتشر می شود که موارد زیادی از سوءاستفاده های آنلاین، که بسیاری از آنها نسبت به زنان می باشد، از گوشه تاریک وب خود را نشان داده است.
به گزارش سی ان ان، رینی مدیر بخش تحقیقات اینترنت، علم و فناوری این مرکز می گوید: “طیف وسیعی از این اقدامات وجود دارد و برخی از آنها بسیار شدید هستند.”
بنابر مرکز مطالعه Pew، آزارواذیت اینترنتی به دو دسته عمده تقسیم می شود که یکی جزئی تر است و دیگری شدیدتر. دسته اول شامل چیزهایی مانند نام نهادن و تحقیر می شود.
دسته دوم بخش کوچکتری از کاربران وب را مورد هدف قرار می دهد و شامل اقداماتی مانند رفتارهای عقده ای و آزار و اذیت طی یک دوره بلند مدت و و تهدیدهای خشونت آمیز می باشد.
این نوع از آزار به سر تیتر اخبار در ماه های اخیر تبدیل گشته است. شایع ترین آن جنبش GamerGate بود که در تلاش برای دفاع از فرهنگ بازی های ویدئویی و خبرنگاران مسئول وب سایتهای بازی در سال 2014 شکل گرفت، اما به سرعت به موجی از حملات آنلاین غیراخلاقی بر علیه خبرنگاران و توسعه دهندگان بازی ها و دیگران تبدیل شد که تقریبا تمام آنها زن بودند.
زنان بسیاری مورد تهدیدهای تجاوز خشونت آمیز، تهدید به مرگ با جزئیات، هک و انتشار اطلاعات شخصی دزدیده شده در اینترنت(doxxing) قرار گرفتند. حداقل دو زن مجبور به ترک خانه هایشان بعد از دریافت تهدیدهای خشونت آمیز در پی این ماجرا شدند.
به عنوان نمونه دیگری می توان زلدا ویلیامز را نام برد که به علت دریافت عکسها و پیام های توهین آمیز در اینستاگرام و توئیتر در مورد مرگ پدرش کمدین معروف رابین ویلیامز چندین هفته شبکه های اجتماعی را ترک کرد.
همچنین در اوایل این ماه، میلا جوویچ در توئیتر خود اعلام کرد که به علت اینکه خود و خانواده اش مورد تهدید قرار گرفته اند به ارتباط خود با هواداران ادامه نخواهد داد د.
سوء استفاده مشاهبی نیز برای سارا باکر مسئول کمپین مبارزه با خشونت آنلاین علیه زنان نیز اتفاق افتاده بود. او می گوید” ما در کارمان، تاثیرات خشونت آنلاین در دنیای واقعی را همیشه می بینیم، چه این سوء استفاده ها منجر به خشونت فیزیکی شوند، چه نشوند- که گاهی اوقات می شوند- همیشه منجر به آسیب واقعی می شود.”
این ها نمونه هایی از آزار و اذیتهای اینترنتی خصوصا بر علیه زنان وشخصیت های معروف در سایت های خارجی بود. متاسفانه در سایت های فارسی زبان نیز شاهد چنین معضلاتی هستیم که نیاز به ذکر ندارد و شما خوانندگان خود با آنها مواجه بوده اید.
طبق نتایج این تحقیق، زنان نسبت به مردان با اختلاف بسیاری، انواع شدیدتری از سوءاستفاده را تجربه می کنند. میان زنان 18 تا 24 سال، 24 درصد گفته اند مورد رفتارهای عقده ای و بیمارگونه و 25 درصد نیز گفته اند مورد آزارواذیت جنسی اینترنتی قرار گرفته اند.
گزارش Pew نشان می دهد که در واقع، رسانه اجتماعی جایی است که بیشتر آزار و اذیت های جنسی رخ می دهند. از هر سه پاسخ دهنده ای که مورد آزارو اذیت قرار گرفته اند، دو نفر گفته اند که آخرین مورد در وبسایت ها یا اپلیکیشنهای شبکه های اجتماعی رخ داده است.
سایتهای دیگری که افراد گفته اند در آنجا با آزار و اذیت مواجه شده اند شامل بخش نظرات وبسایتها(26 %)، بازی های آنلاین(16%)، از طریق ایمیل(16%)، در سایتهای بحث و گفتگو مانندReddit (10%) و در سایتها و اپلیکیشنهای دوستیابی (6%) می باشد.
بخشی از چیزی که سوءاستفاده اینترنتی را اینقدر شایع می سازد، ماهیت گمنامی در برخی از انجمنها و فروم های وب است. نیمی از افرادی که مورد آزار و اذیت آنلاین قرار گرفته اند گفته اند مهاجم را نمی شناختند.
اما تمام فضای اینترنت تاریک نیست و جنبه روشن نیز وجود دارد: همانطور که اینترنت می تواند برای آزارواذیت افراد مورد استفاد قرار گیرد، می تواند برای تقویت افراد بر علیه رفتار و سخنان آزار دهنده نیز استفاده شود.
شما نیز اگر تجربه تلخی از توهین و یا آزارو اذیت جنسی داشته اید می توانید با ما و دیگر خوانندگان در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
http://bornapardaz.ir
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک